OVER ONS
Wie zijn wij? Wij zijn Lisa en Robert Buningh, vader en dochter en zijn samen de Behangstudio begonnen. Lisa is van de techniek en kleuren en Robert is een echte behangspecialist en al meer dan 25 jaar werkzaam in de wereld van luxe interieurs. Omdat een mooi behang een basis is voor een goed interieur hebben we gekozen om naast onze interieur studio www.Buningh.nl een website te maken met alleen maar behang van de aller beste kwaliteiten. Als je vragen hebt, helpen we graag met bijvoorbeeld het uitrekenen van de hoeveelheid rollen of voor advies hoe te plakken.

Arte behang, Elitis Wallpapers, Cole and Son en Thibaut
Wij zijn gespecialiseerd in luxe behang merken, al 25 jaar werken wij met veel plezier samen met Elitis uit Frankrijk en Arte uit België. Vrolijk worden we van Christiaan Lacoix en de bloemen van Designers Guild. Trots zijn we op het super de luxe behang van Moooi en de klassiekers van Cole and Son.

Onze studio in Rotterdam
In onze studio in Rotterdam Kralingen hebben we heel veel behangboeken. Als je door de boeken wilt bladeren ben je van harte welkom. Wij werken op afspraak van maandag t/m zaterdag. Neem gerust contact op, we helpen je graag.

Main Menu