Thibaut – Corsica behang

442.00

Op voorraad

Thibaut behang Corsica

Het Thibaut behang Corsica is een effen behang en 

is beschikbaar in twee kleuren.

 

Prijs per rol, afmeting is 7,31 meter lang x 91,44 cm breed
Geen patroon
Levertijd: 10 werkdagen

T3657T3657T3659T3659
Categorie:

Thibaut behang Corsica

Het Thibaut behang Corsica is een effen behang. Het behang is beschikbaar in twee verschillende beige kleuren. Het behang is onderdeel van de Grasscloth Resource Volume 2 collectie. Deze collectie is het vervolg op de bekende Grasscloth Resource Volume 1 collectie.

  • Water- en vuur bestendig Class A
  • Let op: Afmeting: 7,31 meter lang x 91,44 cm breed
  • Geen patroon
  • Gewicht: 2,41 kg per rol

Levertijd: 10 werkdagen, geen transportkosten.

Heb je meerdere rollen nodig? Neem contact met ons op, wij maken een scherpe prijs voor het Thibaut behang Corsica. Thibaut is een luxe Amerikaans merk met unieke behang collecties. Het luxe behang van Thibaut heeft veel verschillende klassieke en traditionele patronen en is een toevoeging voor ieder interieur. Twijfel je nog over de kleur? Vraag dan een staaltje bij ons aan. 

Begin niet zomaar met plakken maar neem de tijd. Met plezier geven wij u advies hoe het behang te plakken en welke lijm je het best kunt gebruiken. Ook hebben wij instructie filmpje hoe je het behang het best kan plakken. Wist je dat Thibaut ook hele mooie stoffen verkoopt? Om bijvoorbeeld gordijnen van te maken of een stoeltje mee te bekleden. We helpen je graag.

Main Menu