Arte – Spiral behang

149.00

Op voorraad

Arte behang Spiral

Het Arte Spiral Manila behang heeft een organisch patroon.

Het behang is er in de kleuren Linnen, Taupe en Bone.

 

Prijs per rol: 10,05 meter lang x 70 cm breed

Patroon: 90/45 cm, verspringende aanzet

Levertijd: 3 à 4 werkdagen

 

645106451064511645116451264512
Categorie:

Arte behang Spiral

Het Arte Spiral behang is geïnspireerd op minutieus ingelegd touw in een organisch patroon. Het behang is beschikbaar in drie verschillende kleuren. Het Arte Spiral behang is onderdeel van de Manila collectie. De Manila collectie is geïnspireerd op florale tekeningen in combinatie met organische vormen. De collectie integreert geweven touwen en koorde in diverse toepassingen. 

Manila Spiral

ARTE Spiral behang is net nieuw uitgebracht, we waren gelijk super enthousiast, wat een mooie collectie! Het is stoer en elegant tegelijk en dus door het reliëf geeft het een luxe uitstraling aan iedere kamer. De Spiral 64512 Bone  is de lichtste kleur en de Spiral 64511 Taupe is de donkerste en tot slot de kleur 64510 is een linnen en is daarom fijn om mee te combineren. De linnen kleur is ook goed te combineren met een houten vloer van eiken hout met een white wash afwerking.

Het Spiral is ondeel van de Manila collectie van ARTE WALS die zich kenmerkt door het touw gebruik, het is natuurlijk niet echt touw maar heeft wel de looks. Door de verschillende diktes van het touw heeft het een diepte werking en dus heeft het een hoge aaibaarheidsfactor. Het Spiral behang heeft een bijna romantisch geometrisch patroon, het Atlas behang is een ontwerp van een blokken patroon. Het mooie Botanic behang heeft een bladeren ontwerp en het effen Tulle behang is realistisch textielbehang en staat goed in iedere ruimte.

  • Prijs per rol: 10,05 meter lang x 70 cm breed
  • Patroon: 90/45 cm, verspringende aanzet
  • Behangtype: vinylbehang op papier
  • Goed licht bestendig & afwasbaar
  • Bij het plakken moet de banen ingelijmd worden
  • Geen transport kosten

Let op: de kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken van het product en eventuele glans is niet zichtbaar.

Heb je meerdere rollen nodig? Neem contact met ons op, want wij maken een scherpe prijs voor het Arte behangpapier. Met plezier helpen wij je ook bij het uitrekenen van de juiste hoeveelheid behang. Begin niet zomaar met behangen maar neem er de tijd voor. Speciaal voor jou hebben wij een aantal instructie filmpjes waarin heel duidelijk te zien is welke stappen er genomen moeten worden voor het beste resultaat. Voor de lijm adviseren wij de behanglijm van Arte te gebruiken, de Clearpro. Dit is een kant en klare lijm die we leveren in een aantal verschillende hoeveelheden. 

 

Main Menu