Arte – Odeon behang

238.00

Op voorraad

Arte Atelier Odeon

Het luxe Odeon leder behang uit de Arte Atelier leer collectie,

een speels geometrisch behang patroon in 3 mooie kleuren.

 

Let op! Prijs per rol, afm: 100 cm breed x 10,05 lang
Patroon: Recht 98 cm
Levertijd 3 à 4 dagen

 

210302103021031210312103221032
Categorie:

Arte behang Odeon

Het Arte behang Odeon is onderdeel van de Arte Atelier collectie. Het behang heeft een authentieke uitstraling van zacht, luxueus leder. Dit leder look behangpapier is 1 mtr breed. Het geometrische behangpatroon is er in 3 mooie kleuren. Het moet goed mogelijk zijn dit naadloos te verwerken. Natuurlijk is het wel belangrijk dat de ondergrond goed vlak en voor behandeld is. Wil je toch liever eerst een staaltje? Deze is hier eenvoudig te bestellen en natuurlijk wordt het bedrag verrekend met je eerst volgende aankoop. 

  • Afmeting rol: 10,05 meter lang x 100 cm breed
  • Let op! patroon: recht 98 cm
  • Verwerken: muur inlijmen
  • Goed lichtbestendig & afwasbaar
  • Brandnorm: B-s2, d0/Class A

Let op: de kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken van het product en eventuele glans is niet zichtbaar.

Levertijd: 3-4 werkdagen, geen transportkosten

Meerdere rollen nodig? Neem contact met ons op, wij maken een scherpe prijs voor het Arte behangpapier. Als je vragen hebt hoe je het best kunt behangen dan helpen we je graag. Het leerbehang is erin meerdere kleuren. Arte is beroemt geworden met de leder look structuur te vertalen in een prachtige wandbekleding. Super mooie en warme kleuren zorgen voor een aangekleed interieur met een luxe uitstraling.

Met plezier helpen wij bij het uitrekenen van de juiste hoeveelheid behang. Speciaal voor jou hebben wij een aantal instructie filmpjes waarin heel duidelijk te zien is welke stappen er genomen moeten worden voor het beste resultaat. Voor de lijm adviseren wij de behanglijm van Arte te gebruiken, de Clearpro. Dit is een kant en klare lijm die we leveren in een aantal verschillende hoeveelheden.

Main Menu