Arte – Lino Lignes behang 40500 sale

125.00169.00

Uitverkocht

Arte behang Lino Lignes

Het linnen behang van Arte Lignes 40500 is een zeer fijne geweven

linnen look nu in de uitverkoop.

 

Prijs per rol: 10,05 meter lang x 100 cm breed

Patroon: 91 cm, 

Levertijd: 3 à 4 werkdagen

LET OP! 1 ROLLEN BESCHRIKBAAR VOOR DEZE PRIJS

Retour sturen van sale artikelen is niet mogelijk

4050040500
Categorieën: ,

Arte behang Lignes Lino 40500

Het Arte behang Lignes maakt deel uit van de Lino collectie en is een vinyl muurbekleding met een linnenstructuur. Dit Arte Lino Lignes 40500 linnen behangpapier goed te verwerken, de naden zijn niet of nauwelijks te zien. Wil je eerst het behang in het echt zien en voelen? Kom dan langs of vraag eerst een staaltje aan. De kosten van het staaltje worden weer verrekend bij de eerst volgende bestelling.

  • Afmeting rol: 10,05 meter lang x 100 cm breed
  • Let op! patroon: vrij 0 cm of recht 91 cm
  • Verwerken: banen inlijmen
  • Goed lichtbestendig & afwasbaar
  • Brandnorm: B-s2, d0/Class A
  • Het behang kan op twee manieren geplakt worden: Op patroon, er zijn geen banen zichtbaar. Patroon niet aan laten sluiten, banen zichtbaar.

Let op: de kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken van het product en eventuele glans is niet zichtbaar.

Levertijd: 3-4 werkdagen, geen transportkosten

Meerdere rollen nodig? Neem contact met ons op, wij maken een scherpe prijs voor het Arte behangpapier. Dit behang is 1 mtr breed en goed te verwerken. Heb je vragen hebt hoe je het best kunt behangen dan helpen we je graag. Het linnenbehang is er natuurlijk in heel veel kleuren. Arte is beroemt geworden met de linnen look structuur te vertalen in een prachtige wandbekleding. Aan de basic van het linnen behang staat de Flammant collectie, super mooie en warme kleuren zorgen voor een aangekleed interieur.

Met plezier helpen wij bij het uitrekenen van de juiste hoeveelheid behang. Speciaal voor jou hebben wij een aantal instructie filmpjes waarin heel duidelijk te zien is welke stappen er genomen moeten worden voor het beste resultaat. Voor de lijm adviseren wij de behanglijm van Arte te gebruiken, de Clearpro. Dit is een kant en klare lijm die we leveren in een aantal verschillende hoeveelheden.

 

Main Menu