Arte – Botanic behang

149.00

Op voorraad

Arte behang Botanic

Het Arte Botanic Manila behang heeft een patroon van bladeren.

Het behang is er in de kleuren Hay, Linnen, Rust, Bone Pine en Eclipse.

 

Prijs per rol: 10,05 meter lang x 70 cm breed

Patroon: 90 cm, rechte aanzet

Levertijd: 3 à 4 werkdagen

 

645006450064501645016450264502645036450364504645046450564505
Categorie:

Arte behang Botanic

Het Arte Botanic behang heeft een patroon van bladeren. Het behang is geïnspireerd op minutieus ingelegd touw in een floraal patroon. Het Arte Manila Botanic behang is onderdeel van de Manila collectie. De Manila collectie is geïnspireerd op florale tekeningen in combinatie met organische vormen.  De collectie integreert geweven touwen en koorde in diverse toepassingen. 

Prachtig nieuw ontwerp.

ARTE Botanic behang is onlangs uitgebracht en toen we het voor het eerst zagen waren we direct super enthousiast, wat knap om toch weer zo iets moois te ontwerpen. Het is stoer en elegant tegelijk en door de diepte werking geeft het de ruimte een luxe uitstraling. De Botanic bona 64503 is de lichtste kleur en de Botanic Eclipse 64505 is de donkerste. En tot slot is de kleur Hay prachtige beige en is mooi te combineren.

Manila is de collectie van ARTE WALS die zich kenmerkt door het touw gebruik, het is natuurlijk niet echt touw maar heeft wel de looks. Door de verschillende diktes van het touw heeft het een diepte werking en dus heeft het een hoge aaibaarheidsfactor. Het Botanic behang heeft een weelderig bloemen patroon, het Atlas behang is een ontwerp van een blokken patroon. Het super mooie Spiral behang is een romantisch geometrisch ontwerp en het effen Tulle behang is realistisch textielbehang en staat goed in iedere ruimte.

  • Prijs per rol: 10,05 meter lang x 70 cm breed
  • Patroon: 90 cm, rechte aanzet
  • Behangtype: vinylbehang op papier
  • Goed licht bestendig & afwasbaar
  • Bij het plakken moet de banen ingelijmd worden
  • Geen transport kosten

Let op: de kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken van het product en eventuele glans is niet zichtbaar.

Heb je meerdere rollen nodig? Neem contact met ons op, wij maken een scherpe prijs voor het Arte behangpapier. Met plezier helpen wij je ook bij het uitrekenen van de juiste hoeveelheid behang. Begin niet zomaar met behangen maar neem er de tijd voor. Speciaal voor jou hebben wij een aantal instructie filmpjes waarin heel duidelijk te zien is welke stappen er genomen moeten worden voor het beste resultaat. Voor de lijm adviseren wij de behanglijm van Arte te gebruiken, de Clearpro. Dit is een kant en klare lijm die we leveren in een aantal verschillende hoeveelheden. 

 

Main Menu