Andrew Martin – Kongo behang

450.00

Op voorraad

Andrew Martin behang Kongo

Het Andrew Martin behang Kongo is een effen behang gemaakt van grasscloth.

Het behang is beschikbaar in vier verschillende kleuren.

 

Afmeting rol: 7,30 meter lang x 91 cm breed

Levertijd: +- 10 werkdagen

ChalkChalk
Categorie:

Andrew Martin behang Kongo

Het Andrew Martin behang Kongo is een effen behang gemaakt van grasscloth met een met een zeer fijne sisalbinding. Grasscloth is een van de meest veelzijdige wandbekleding en past bij vrijwel elke stijl, van tropisch tot rustiek, traditioneel tot modern. Omdat het een natuurlijk materiaal is, kan het matchen van rolpatronen niet worden gegarandeerd, maar dit draagt alleen maar bij aan de intrinsieke charme en rijkdom van grasscloth, waardoor er een prachtige schakering op uw muur ontstaat. Het behang is beschikbaar in vier verschillende kleuren.

  • Afmeting rol: 7,30 meter lang x 91 cm breed
  • Materiaal: 100% Natural Sisal
  • Gewicht: 205 (gsm)
  • Bij het plakken moet de muur ingesmeerd worden
  • Onderhoud: vermijd contact met water, met een droge doek afnemen.

Levertijd: +- 10 werkdagen, geen transportkosten

Heb je meerdere rollen nodig? Neem contact met ons op, wij maken een scherpe prijs voor het Andrew Martin behangpapier. Ook helpen we je met plezier bij het uitrekenen van de juiste hoeveelheid behang. Speciaal voor jou hebben wij een aantal instructie filmpjes waarin heel duidelijk te zien is welke stappen er genomen moeten worden voor het beste resultaat. Voor de lijm adviseren wij de behanglijm van Arte te gebruiken, de Clearpro. Dit is een kant en klare lijm die we leveren in een aantal verschillende hoeveelheden. 

Het behang van Andrew Martin is een prachtige en luxe toevoeging voor iedere muur. Kom je er niet uit dan kan je altijd eerst een staaltje aanvragen. Daarnaast hebben we in Rotterdam een mooie studio waar we alle behang boeken hebben liggen. Je bent van harte welkom. 

Main Menu